redsn0w 0.9beta3 ute nu *Uppdaterad*

Uppdaterat 2010-01-31

Nu har Dev Team släppt den slutgiltiga versionen av redsn0w 0.9! Programmet stödjer alla olika enheter precis som blackra1n men ger även stöd för custom-logos.

Redsn0w Windows Slutgiltig

Redsn0w Mac Slutgiltig

Efter att ha legat i skuggan ett bra tag släpper nu iPhone Dev Team sin första ”allmänna” uppdatering av redsn0w. Redsn0w som tidigare låg i rampljuset beträffande jailbreak av iPhone OS 3.0.x har sedan lanseringen av version 3.1.2 allt mer dött ut fram tills nu, då version 0.9 lanseras.

iPhone Dev Team förklarar redsn0w som följande; ”A cross-platform jailbreaking, unlocking, and customizing tool for iPhones and iPod touches. Customizations include boot logos, recovery logos, and “verbose” boot. It’s a standalone program that doesn’t use iTunes (no custom IPSWs are involved).” Programmet är väldigt likt blackra1n på flera aspekter men är något svårare att använda. Med det sagt är det inte svårt att hantera, däremot är det ett par musklick mer med redsn0w än vad det är med blackra1n. Den stora skillnaden är dock att redsn0w ger möjligheten att installera ”custom logos” som ersätter boot screen och recoverymenyn.

Den nya versionen av programmet stödjer alla olika iPhoneenheter med mjukvara 3.0 – 3.1.2. Även iPod touch generation ett och två är kompitabla med redsn0w beta3, däremot framgår det hos Dev Team att den slutgiltiga versionen även ger stöd för tredje generationen av iPod touch. En tråkig nyhet med lanseringen  är dock att programmet fortfarande håller 3GS-användarna på en tethered jailbreak. Det vill säga alla 3GS-ägare med nytt bootrom kommer behöva ”boota”, det vill säga starta telefonen med redsn0w eller blackra1n om den laddat ur eller stängts av på annat sätt.

Värt att påpeka är att redsn0w inte är någon upplåsning utan endast jailbreak. Om man använder redsn0w är det antingen ultrasn0w eller blacksn0w som gäller från Cydia efter att jailbreaket är färdigt.

Ladda ner;

Redsn0w Windows

Redsn0w Mac

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.