Recension: Snail Domino HD till iPad

Snail Domino HD är precis som det låter, ett spel innehållande sniglar och dominos. Spelet går helt enkelt ut på att du med hjälp av snigeln ska försöka få ner alla dominobrickorna.

Ända sedan den första iPaden släpptes har antalet appar på App Store ökat markant. Det finns appar för i princip allt, allt ifrån filmtjänster så som Voddler, till tidningar som Aftonbladet till spel som Angry Birds. Det många speltillverkare för iOS gör är att de tar ett ”gammalt” spelkoncept och gör om det. Det är precis vad Autometric Apps har gjort med deras spel Snail Domino HD. För vem har någon gång inte spelat domino som barn?

Spelet går ut på att du med hjälp av en snigel samt studsiga tillbehör så som bollar och någonting som ser ut som en måne, ska få ner alla de brickor som står uppställda. Spelet är stilrent uppbyggd och erbjuder både god grafik och spelkänsla. Snail Domino HD är ett typiskt spel man kan spela då man har någon minut över. Spelets främsta fördel är dess enkelhet då det passar en femåring så väl som en trettioåring som först och främst använder iPaden som ett arbetsredskap, men som behöver en liten paus då och då.

Även om spelet är underhållande blev jag rätt lätt uttråkad av det, det var nog lite för enkelt för mig så att säga. Men för att se ifall spelet är något för er rekommenderar jag er att ladda ner lite-versionen för att prova på spelläget. Lite-versionen är som vi är vana vid gratis, men innehåller som vanligt endast en begränsad uppsättning banor.

Snail Domino HD är skapad av Autometric App och kostar 15 kronor. Snail Domino finns också till iPhone både som en lite-version eller hela spelet för 7 kronor. Nedan ser du en video med hur spelet ser ut. Varning för att spelet visar lite väl många lösningar på spelets olika pussel.

Betyg 3/5

Snail Domino (iPhone), 7kr
Snail Domino - Autometric Applications

Snail Domino HD (iPad), 15kr
Snail Domino HD - Autometric Applications

ianton

ianton

Skribent

Dela: