Recension: Quizkampen

Vem vet egentligen mest bland dig och dina kompisar? Ta reda på det genom att utmana dina vänner eller varför inte en slumpad motståndare i spelet Quizkampen!

Quizkampen, Spel, iPhone

Gillar du frågesporter och att utmana andra om vem som vet mest? Då passar den här roliga appen dig perfekt.
Quizkampen är ett spel som går ut på att du utmanar en motspelare i en omgång som består utav sex olika ronder. Du och din motståndare turas om att välja en frågekategori i början utav varje rond. Det finns upp till sjutton olika kategorier att välja bland, men du får endast välja mellan tre inför en ny rond. Det finns kategorier som bland annat: Teknikens under, TV-serier, Jorden runt och 2000-talet.

Quizkampen, Spel, iPhone

När en kategori är vald startar ronden och man får tre frågor att svara på, det gäller att vara snabb med att svara på frågorna, för man måste hinna svara på frågan innan tiden tar slut. När alla sex ronderna är spelade vet man vem som vunnit och du kan välja omspel om du är sugen på revansch, om du hade oturen att förlora, eller varför inte för att vinna igen?

Quizkampen är ett riktigt rolig och beroendeframkallande spel som underhåller samtidigt som man lär sig något. Applikationen är gratis, men om du vill kan du uppgradera till premium för 22kr, då får du bland annat tillgång till att kolla statistik, göra en egen avatar samt att du slipper reklamen.

Betyg 4/5

Quizkampen - FEO Media

Lisa Krause

Lisa Krause

Skribent

Dela:

Comments are closed.