Recension: Lili

Lili åker till Ön Geos för att samla in magiska blommor till ett skolprojekt, väl på ön möter hon lokala öbor som ber henne hjälpa dem att bli fria från andarna som tagit över på ön. Nu är det upp till dig, kan du hjälpa dem?

Lili, Spel

Lili är ett äventyrsspel där du får olika uppdrag på ön som du ska försöka lösa. Man har alltid ett ”huvuduppdrag”, men man kan även få små mindre uppdrag under tiden. Huvudmålet är att du i slutändan ska få de boende på ön att bli ”fria” från andarna som tagit över.

Trots att du ska göra dig av med de onda andarna ska du inte slåss mot dem, när du möter dem, utan du ska istället försöka ta alla deras blommor som de bär på sig.

Lili, Spel

Spelet är mycket lätt att förstå och lära sig, man får en bra introduktion på hur man gör för att gå och styra Lili och instruktionerna till uppdragen är mycket lätta att förstå. Jag gillar verkligen grafiken och jag gillar hur själva spelet är uppbyggt, det känns ganska så avancerat.

Däremot tycker jag att det är lätt att gå vilse på ön, trots att man har en karta att gå efter. Mycket ser likadant ut och det är svårt att hitta, men det är säkert något man lär sig med tiden.

Lili, Spel, Karta

Jag tror att spelet skulle passa de som är lite yngre, då jag upplever det lite för enkelt för mig och jag faller inte riktigt för själva storyn i spelet. I och för sig har jag inte klarat hela spelet och jag kan tänkta mig att det blir lite svårare desto längre in i spelet man kommer. Hade jag däremot varit ungefär ett antal år yngre hade jag säkert gillat det.

Finns till iPhone, iPad och iPod Touch men dock inte till de äldsta modellerna.
Kostar 38kr.

Betyg 3/5

Lili™ - BitMonster, Inc.

Lisa Krause

Lisa Krause

Skribent

Dela: