Recension: Vilket vin

Att välja rätt vin till maten eller efterrätten kan ibland ses som omöjligt om man inte har ordentlig kännedom. Nu kan man få lite hjälp med detta genom appen Vilket vin som gör det möjligt att hitta ett vin som passar till en specifik maträtt.

Vilket vin har 500 olika maträtter inlagda och för varje maträtt så får man tre olika vinalternativ att välja på. Välj det vin du tycker verkar intressant så får du fram information om vinet, vad det kostar och vilket varunummer det har. Hittar man sin favorit eller ett vin som verkar intressant så kan man lägga till detta under favoriter, vilket gör det enkelt att få fram information om vinet när man är och handlar.

Vilket vin har en databank på de mest populära vinerna inom prisklassen 80 till 120 kronor. Kanske kan låta lite dåligt, men med tanke på att man får tre vinförslag per maträtt så har man 1500 vinförslag i den här appen, vilket kan ses som väldigt bra. Författaren av denna text blev road över att det till och med finns vinalternativ till blåbärspaj. Vilken kombination…

Vilket vin finns att köpa i appstore för 7 kronor och appen är mer än väl värd priset.

Vilket vin - Jörgen JohanssoniPhone

iDevil

iDevil

Skribent

Dela:

Comments are closed.