Raging Birds – fler kan vara arga

Rovios fjäderfän är inte dom enda fåglarna som är redigt förbannade i App Store, även Vincent Chi:s Raging Birds har tappat humöret. I hopp om att bygga en välmående och lycklig familj med lille- och storebror fågel måste alla potentiella fiender elimineras och vad passar inte bättre än att bajsa på dom?

Ett skjuta fåglar på grisar blev en succé och förhoppningsvis förstår andra appmakare att ingrediensen inte är fåglar, om så är fallet skulle kviddevitt ha laddats ner 480 miljoner gånger. Vincent Chi har dock gett fågelbiten ett nytt försök och precis som för Rovios storsäljare är det äggen som är i fara, den här gången av oss människor.

Spelet går ut på att skydda fågelboet mot en liten kille med slangbella och mycket fritid. Det finns flera sätt att göra på det och förutom att äta kryddad mat och ladda sin avföring kan man även kalla på ”farmor” som jagar bort den elaka pojken. Hur det går ihop har jag ingen aning om men på något sätt bör det göra det.

Jag har inte provat Raging Birds och kan inte lägga ett ord för det. För er som eventuellt testar vore det roligt med någon erfarenhet. Spelet kostar sju kronor och finns att ladda ner i App Store.

Raging Birds - Jireh Studio

[Via]
Taggar:
Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela:

Comments are closed.