iPhoneGuiden.se

Vi kunde för ett par dagar sen läsa om GeoHots eventuella release av Rubyra1n, det som tros vara det kommande jailbreaket. Den spontana tanken var att det är just Rubyra1n som skall untethered jailbreaka iOS 4.2.1 men dessa teorier ser nu ut att gå i kras, istället riktas strålkastarna mot Ra1nbowra1n.

Ja redan när Rubyra1n kom på tal ratades den av ”experter”. Enligt dom skulle Rubyra1n istället vara ett program som troligen inte blir aktuellt förrän iPad 2 och det ser ut som om dom har rätt, fast ändå inte! En ny site har hittats och den går under namnet Ra1nbowra1n och för er med ett tränat ”GeoHot-öga” ser ni mer än väl att det är GeoHot som ligger bakom sidan. Dock kommer det stora utropstecknet, det är med största säkerhet Rubyra1n som blir det senaste jailbreaket, men att Ra1nbowra1n i sin tur ger möjligheten att välja alla hans tidigare regn!

Givetvis är det inte bara det visuella som talar för att GeoHot har något på gång med Ra1nbowra1n utan även domänen står skriven på utvecklaren. Med lite research kom följande information fram om domänen,

Registrant:
Hotz George
183 Boulevard
Glen Rock, New Jersey 07452
United States

Registered through: GoDaddy.com, Inc. (http://www.godaddy.com)
Domain Name: RA1NB0WRA1N.COM
Created on: 26-Apr-10
Expires on: 26-Apr-11
Last Updated on: 26-Apr-10

Besök Ra1nb0wra1n.com för mer info. Vi skriver direkt lanseringen är officiell!