Problem med senaste Infinity Blade II?

Är du liksom många andra helt såld på Infinity Blade och det faktum att en iPhone kan återspegla en sådan glasklar grafik? Användarskaran är många och Infinity Blade har fått toppbetyg i mängder med tidningar men allt verkar inte vara guld och gröna skogar. Flera användare rapporterar nu problem med den senaste uppdateringen av Infinity Blade II.

Infinity Blade skall enligt uppgifter från bland annat iTunes dölja en del problem vid bland annat uppstart och uppdatering. Det finns flera som menar på att de inte ens kan starta applikationen medan andra upplever problem efter en viss tids spelande. Precis som många andra applikationer skall Infinity Blade II helt enkelt krascha vid vissa sekvenser och olika användare rapporterar olika missöden.

Till huvudämnet håller dock den senaste uppdateringen till som du bör passa dig för om det är så att du inte upplever problem. Vi har fått mail från spelare som berättar att utrustning, karaktärs-erfarenhet (level) samt vapen har återställts helt efter uppdatering. Från level 17 har den tappre riddaren ramlat ner till level 1 igen och frågan är om det är något som går att åtgärda i nästkommande uppdatering. Om du vill leva på hoppet finns det inget som hindrar dig från att uppdatera, ta dock hänsyn till det som drabbat andra Infinity Blade-älskare.

Har du upplevt problem med Infinity Blade II? Men framförallt, har din karaktär med mera gått åt skogen efter att du uppdaterade till 1.0.1?

Tack till Mikael Tilly som tipsade om denna nyhet.

Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela:

Comments are closed.