iPhoneGuiden.se

Av alla skal ute på marknaden riktar sig olika skydd till skilda målgrupper. Från transparenta och enfärgade skal i hårdplast till gummi och bling bling skal finns i stort sett allt att välja på. Ett företag som tar bling bling biten på allvar är Ed Hardy.


Ed Hardy producerar utan tvekan några av dom spexigaste skalen som finns. Med flera olika utföranden där vi har allt ifrån hjärtan, döskallar och djur finns det ett stort utbud med pärlklädda skydd. Frågan är dock hur pass bra skydden är?

Att påstå att Ed Hardy-skydden är felfria är en lögn. Ett skydd ska uppfylla många krav för att klassas som bra och det är frågan om Ed Hardy gör det. Givetvis är det en fråga om vad individen föredrar men efter att ha testat skyddet finns det flera bitar som får skalet att halka i topplistan.

Om vi börjar med att se till det visuella uppfyller Ed Hardy kraven relativt bra. Sett från baksidan finns det inga klagomål, dock ges en annan uppfattning när man vänder på telefonen. Med skyddet applicerat ges en väldigt stor och störande kant runt iPhone 3G/3GS som är allt annat än snygg. När det gäller skalen i guld är hårdplasten dessutom gul vilket irriterar ögat. Något som måste förbättras från Ed Hardy.

När det gäller funktion uppfyller Hardy det som efterfrågas. Skalet är som sagt gjort i hårdplast och tar emot dom stötar som annars skulle skadat iPhone rejält. Dock blir det här en inkräktan på det visuella då plasten är så pass tjock som den faktiskt är. Ser man till kvalitén går det också att hitta klagomål. Bara av att känna på skalet går det att konstatera att pärlorna som sitter på skyddet lossnar enkelt, detta i sin tur gör att skyddet inte behåller sitt glamorösa utseende länge. Det positiva i kråksången dock är att extrapärlor följer med så man kan laga skyddet om man skulle vara i behov av det.

Det finns alltså flera saker som måste förbättras innan skyddet rekommenderas. Ed Hardy måste göra skyddet smalare om det är möjligt. Plasten i kombination med pärlorna ger en alldeles för klumpig känsla som inte håller i längden. Dom måste också se till att den snygga looken som skyddet har från början bibehålls ett bra tag efter att man har börjat använda det.

Som läget är nu får Ed Hardy 2/5.

Ed Hardy Icing – Eternal Love

Passar till: iPhone 3G och 3GS

Medföljer:

Köp: Ed Hardy Icing – Eternal Love hos iPhonebutiken.se

Från Iphoneskal för 3GS till Korthållare

iPhoneguiden erbjuder ett brett sortiment av produkter för dig som har Apple enheter. Idag är det svårare än man tror att få tag på skal, fodral, hörlurar och iPhone korthållare till gamla enheter. Tillsammans med flera leverantörer, bland annat iPhonebutiken, kan vi erbjuda produkter till både nya och gamla enheter. Produkterna uppdateras veckovis eller månadsvis för att hålla oss ajour med utbudet och behoven på marknaden.