Pangu uppdaterat med Cydia installer

Det skulle dröja lite, men nu är uppdateringen av Pangu alla väntat på här. Nu kan man installera Cydia direkt från Panguappen efter jailbreak.

Pangu-Cydia-featured-1024x653
Pangus senaste version innebär enkelt förklarat att man inte längre behöver använda sig av Open SSH eller andra tillägg för att installera Cydia efter att man har jailbreakat. Nu finns tillägget Cydia installer i Panguappen, vilket gör att man direkt efter jailbreaket bara öppnar appen och väljer att installera Cydia och sen är det klart. Panguteamet har tillsammans med Saurik jobbat oavbrutet med att lösa alla de problem som uppstått på vägen, exempel på det är ofrivilliga bootloops vid uppstart av enheten, problem med iMessage och safari samt problemen med touch-ID för att nämna några buggar.

För dig som tänker jailbreaka rekommenderas att man gör en återställning via iTunes, detta för att slippa eventuellt krångel under jailbreakprocessen samt att man inte har Find my iPhone eller Passcode aktivt. Dessa kan man dock koppla på efter att man jailbreakat.

Pangu finns för närvarande bara till Windows, men teamet jobbar på en version till Mac som förhoppningsvis kommer inom kort.

Pangu kommer släppa sin uppdatering till allmänheten någon gång under dagen (läs Fredag) om inte problem uppstår. Vi på iPhoneguiden kommer hålla er uppdaterade med detta.

Uppdaterat: Nya Pangu 1.1 med Cydia finns nu att hämta på Pangu.io.

Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela:

Comments are closed.