Nytt fiskespel från Gameloft ute på App Store

Igår blev fiskespelet Fishing Kings tillgängligt för nedladdnings på App Store. Spelet kommer med snygg 3D-grafik i miljöer från olika fiskeplatser i Nord- och Sydamerika. Här finns det fem olika platser du kan välja att fiska i, med fyra av dem upplåsta från början. Platserna är Bahamas, Lake Erie, Waikato, Nahuel Huapi i Argentina, och slutligen Amazonfloden. Alla dessa fiskeområden delas även upp i tre mindre delområden. I dessa platser finns det sammanlagt 33 olika fiskarter att fiska upp som du även kan lära dig mer om i ”Diary”.

Under spelets gång tjänar du också pengar som du sedan kan spendera på bättre utrustning. Allt från nya drag till andra fiskerullar.

Fishing Kings använder sig flitigt av accelerometer som finns i iPhone och iPod Touch. För att kasta ut betet i spelet gör du en enkel kaströrelse. När du har en fisk på kroken gör du ett ryck med telefonen bakåt och fisken fastnar förhoppningsvis på krogen. Sedan vevar du in fisken genom att snurra med fingret på skärmen, och ibland kan du behöva luta enheten för att förhindra att linan går av.

Fishing Kings ligger på hela 200 MB och kostar 22 kronor på App Store.

App Store-länk: Fishing Kings

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.