Nya sidor på iPhoneGuiden.se

Idag har vi ändrat några sidor här på iPhoneguiden.se och vi tänkte berätta kort vad vi gjort. Anledningen till varför vi ändrade är att det ska vara enklare för er besökare att hitta våra tester och recensioner.

Den största skillnaden är att vi tagit bort vår sida Appkontrollen där vi samlade våra recensioner av appar och olika tips. Nu har den ersatts med Recensioner och där publicerar vi endast våra recensioner av appar till iOS. Vi har även delat upp appar för iPhone och iPad.

Våra tips som man tidigare hittade under Appkontrollen har flyttats till sidan Tips, som även har fått sig en uppdatering. Där lägger vi upp allt från topplistor till hur man förminskar batteritiden på sin iPhone eller iPad.

Vi har även tagit bort sidan Tillbehör som nu ersatts av Tester. På den sidan kommer vi endast publicera våra tester av tillbehör. Även där är det möjligt att sortera upp efter iPhone och iPod eller iPad.

Hoppas ni gillar vår uppdatering. Har ni synkpunkter och tips får ni gärna skriva till oss på [email protected] eller posta en kommentar nedan.

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.