Nya funktioner i Todo Movies 2

Todo Movies är appen som hjälper filmälskare få bättre koll på vilka filmer man ska se och dem man har sett. I går uppdaterades appen till version 2 med ett antal trevliga nyheter, bland annat en uppdaterad flik för att upptäcka nya filmer, iTunes-integrering och  iCloud-stöd för synkronisering mellan olika enheter.

20130412-155532.jpg

I nya fliken Upptäck är det numera möjligt att hitta nya filmer genom att sortera efter genrer, filmer som visas på bio just nu eller kommande filmer. Under varje genre visas även en utvald film av teamet bakom Todo Movies. En rolig detalj är att om utvecklarna skulle vara på semester, kan appen välja en utvald film själv.

20130412-155945.jpg

Itunes-integreringen möjliggör för användarna att köpa soundtrack:s från filmen eller varför inte hela filmen som sedan kan ses direkt i iPhone eller iPad. Genom att klicka på bilden flyttas du till iTunes.

20130412-160812.jpg

Betygen för filmerna bestäms numera av Todo Movies, oklart om de har anlitat filmrecensenter dock, men nu slipper vi nog i alla fall meningslösa betyg. Vill man vara på den säkra sidan finns även betyg från Rotten Tomatoes, Netflix och TMDb.

För varje film finns nu även fått ett bildgalleri med bilder från filmen, som kan ge en snabb förhandstitt.
För varje film finns nu även fått ett bildgalleri med bilder från filmen, som kan ge en snabb förhandstitt.

I övrigt har Todo Movies 2 fått en rad mindre förbättringar och buggfixar.

Todo Movies kostar 15 kr, och finns än så länge bara till iPhone.

Google Drive - Google, Inc.

Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela: