Nu kan du uppdatera till iOS 4.1

Nya iOS 4.1 har nu släppts och kan laddas ned i iTunes.

Apple har nu släppt nya iOS 4.1 till iPhone och iPod Touch. Uppdateringen ger flera nya spännande funktioner samt buggfixar som gäller främst iPhone 3G.

En av nyheterna i iOS 4.1 är möjligheten att ta HDR-bilder direkt kameraappliktionen. Med HDR-funktionen tar du tre bilder, med olika exponeringar och sammanfogar den till en bild, vilket ger bättre resultat om delar av motivet har väldigt ljusa och mörka delar. HDR står för high dynamic range och är en populär teknik som används av proffisionella fotografer.

Apples nya speltjänst Game Center kommer även med denna uppdatering. Här kan man spela mot andra över hela världen, se topplistor och avancera i rank för att vinna så kallade Achivements som förhoppningsvis gör det ännu roligare att spela på iPhone och iPod Touch. Game Center fungerar tyvärr inte på iPhone 3G.

Det är nu även möjligt att ladda upp HD-filmer direkt till Youtube och MobileMe  via Wi-Fi, starta Facetime-samtal direkt i Favoriter och bättre stöd för AVRCP.

Sist men inte minst har Apple åtgärdat några buggar i iOS 4 för proximity sensor, Nike+, Bluetooth och framför allt bättre prestanda till iPhone 3G då tidigare versioner av iOS 4 inte fungerat bra på den modellen.

Kom ihåg att du inte bör uppdatera till iOS 4.1 om du vill köra jailbreak. Vi meddelar såklart när det är möjligt att använda jailbreak på iOS 4.1.

Uppdaterat: Eftersom det kan vara svårt och veta när apparna får stöd för Game Center har vi skapat en sida där vi samlar alla appar. Klicka här för att komma till sidan.

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.