iPhoneGuiden.se

Som många kanske vet så har det så kallade ”frash” cirkulerat runt i olika forum nu ett tag. Problemet är dock att verktyget bara funkat för iPad. Dock så ändras det idag

Comex som har gjort verktyget är en välkänd hacker när det kommer till jailbreak scenen. Så hur funkar Frash? Tja som ni vet har Android haft stöd för flash ett tag nu. Så vad Comex har gjort är att han portat versionen av Flash 10,1 så det funkar på Apples IOS. Just nu är Frash i alpha testning, alpha betyder att det inte är helt redo för allmänheten, och är fortfarande under utveckling och har dess fel.

”SoSly” från theiphonespot.net som testat Frash för iPhone 4 säger såhär:

”I’ve personally tested this on iPad and iPhone 4. Whenever there is flash content on a website it has a flash box and you have to tap on it to enable the flash content. Not all flash content works, mainly all ads load ok, games and videos are a different story some work but very rarely and if they do it is choppy and laggy. I occasionally get an unexpected error when I tap on flash but that is why its still in alpha testing.”

Som sagt är det nog klokt att vänta lite innan man springer och installerar det här. Men för er som är intresserade kan ni kolla in på theiphonespot.net och se där hur ni lägger till Alpha verisonen av Frash i er iPhone 4 redan nu!

Här finns ett filmklipp som visar hur Frash funkar på iPhone 4: