No Update – när du vill behålla ditt jailbreak

Vi har under gårdagen bevittnat flera rykten som antyder på att iOS 5.1 står inför oss. Logiskt set bör detta stämma och så sent som den 9:e januari lanserade Apple den tredje betaversionen av iOS 5.1. Med mycket gott kommer dock även ont och för dig som föredrar jailbreak är iOS 5.1 något att blunda för.

När iOS 5.1 väl dimper ner i iTunes kommer din enhet att hoppa av glädje och meddela det med en genväg till installationen. För många är det en reflex att klicka sig vidare i iTunes och med lite otur kan du sitta på en uppdaterad mjukvara om du inte tänker dig för. Med det nya tillägget No Update i Cydia blir dock problemet ett minne blott och du behöver inte oroa dig för att ett misstag kan ske.

Med No Update tvingar du din iPhone, iPod eller iPad att förbise uppdateringar. Vare sig det är OTA (Over the air) eller via iTunes kommer iOS 5.1 att passera utan notifikation och din enhet kommer tro att den är uppdaterad och klar.

Är du som sagt det minsta orolig för att göra en felaktig uppdatering finns No Update som en räddande ängel. Tillägget finns i Cydia och är helt kostnadsfritt.

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.