Nedgradera iPhone 4S, iPad 2 och iPad 3 med ny metod

Underbarnet Steve, mer känd som iH8Sn0w och sitt hat mot snö har gjort en stor upptäckt som skall skrivas in i kalendern för alla som intresserar sig för jailbreak, SHSH, nedgradering och modifikation. Tonåringen har, med hjälp av SHSH blobs, lyckats nedgradera iPad 2 från iOS 5.1 till iOS 5.0.1. Det i sin tur innebär att A5-chippet för första gången är knäckt när det kommer till att kringgå Apples apticket och alltså nedgradera iOS.

Det har gått månader och till och med år för utvecklarna att hitta ett sätt att lura Apple och iTunes för att nedgradera iPad 2. Efter en lång väntan kan vi dock se att jailbreakrörelsen får stå högst upp på prispallen eftersom att iH8Sn0w meddelar att han alltså har lyckats nedgradera systemet.

Som ett sista under kan vi urskilja från utvecklarens twitterflöde att även iPad 3, som inte äns har fyllt två veckor, även kommer att följa med i nedgraderingståget. Med det sagt är jailbreakväsendet oerhört ljust just nu och för alla som äger en iPhone 4S, iPad 2 eller iPad 3 kommer dessa enheter att kunna förbli jailbreakade 4life som det kallas, allt som krävs är en nedgradering.

Passa på att spara dina SHSH nu på grund av detta fantastiska besked. Hur du gör det kan du läsa här.

Källa: iH8Sn0w [Via]

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.