NAVIGON lanserar trafikinformation i realtid för iPhone

Från och med idag finns funktionen Traffic Live tillgänglig för iPhone-utgåvan av MobileNavigator (MN) via Apple AppStore.

navigonbigDen nya funktionen gör iPhone till en ännu kraftfullare gps-navigator med förmåga att visa realtidsinformation om trafikflöden och trafikstockningar längs med vägen. När hinder uppstår i trafiken dyker det upp en varning på skärmen samtidigt som föraren får detaljerad information om typen av störning och om trafiken står helt stilla eller rör sig långsamt. Baserat på dessa upplysningar kan föraren välja en annan rutt för att undvika trafikstörningen eller, om det enbart rör sig om en kortare köbildning, välja att stanna kvar på den inslagna rutten.

Live Traffic-funktionen för iPhone har gjorts möjlig tack vare en komplex och intelligent teknologi uppbyggd av dataflöden som utöver realtidsinformation även innehåller uppgifter från andra NAVIGON Live-användare och partners med egna fordonsflottor (floating car data). Funktionen erbjuds till ett introduktionspris om 189 kr från dagens datum till den siste november.

Live Traffic-funktionen är en s.k. ”In-App-Puschase”, du köper uppdateringen som ett tillägg i programmet.

Navigon.com

Köp Navigon MobileNavigator Nordics

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.