NAVIGON Fresh nu tillgänglig för Mac-användare

Nu kan alla Mac-användande NAVIGON-kunder prova uppdateringsportalen Fresh för att uppdatera sina gps-navigatorer. En betaversion av mjukvaran har redan släppts och den färdiga utgåvan lanseras under det första kvartalet 2010.

Göteborg, 20 januari 2010 – Goda nyheter för alla Mac-användare! NAVIGON lanserar nu en ny utgåva av NAVIGON Fresh som är kompatibel med Apples operativsystem. Beta-versionen kan laddas ner från NAVIGONs hemsida och testas helt gratis (www.navigon.com/freshbeta).

NAVIGON Fresh är serviceportalen som gör att NAVIGONs kunder kan hålla sina navigationsenheter uppdaterade med den senaste mjukvaran, smarta och användbara tilläggstjänster samt givetvis de mest aktuella kartorna. Om användaren undrar över någon specifik funktion i sin gps-navigator går det numera även att ladda ner manualer. Allt som behövs är att Fresh-mjukvaran finns installerad på datorn och att en USB-kontakt förbinder denna med gps-navigatorn.

NAVIGON Fresh har utökats med flera nya tjänster, inklusive fyra nya språk, en integrerad nedladdningshanterare och möjlighet att hantera KML-filer (filer som används för att visa och spara geografiska data på gps-navigatorns kartor).

NAVIGON ger nu alla Mac-användare (Mac OS X 10.5 och högre) möjlighet att testa Fresh-uppdateringen och dess funktioner samt att ge feedback på betaversionen. Eftersom det är en testversion, är det tyvärr inte möjligt att lösa in 80 % Fresh-Maps vouchers. Den finaliserade versionen av mjukvaran är planerad att lanseras under Q1 2010.

admin

admin

Skribent

Dela: