Molnet och trådlös synkronisering på gång till iTunes

Källa från Boygeniusreport.com berättar om Apples planer för iTunes. Molnet och trådlöst synkronisering på gång till iTunes.

Innan nyheterna presenterades på WWDC 10 var ett av ryktena att en ”Moln”-tjänst skulle lanseras till iTunes, men vi fick varken se eller höra något om detta. Nu har dock sajten Boygeniusreport.com kommit över ny information om detta från en av deras säkra källor.

Boygeniusreport.com skriver att man fått höra några av Apples planer för iTunes. Apple ska, enligt källan, lansera ”Moln”-tjänst till iTunes och trådlös synkronisering till deras enheter.

Man kommer kunna strömma musik och film från Apples servrar till sina datorer eller enheter. Man slipper ladda hem stora filer som tar utrymme på hårddisken. Det ska även bli möjligt att strömma lokalt, från en dator via sitt nätverk till en annan dator eller enhet.

Trådlöst synkronisering, som också finns med på listan, ska tydligen vara smidigt. Synkronisering kommer ske automatiskt om man ändrar kalendern, anteckningar, kontakter eller om man köper en ny app kommer den synkroniseras till datorn direkt.

Via www.boygeniusreport.com

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.