Mina Konton – alternativ applikation till Nordea

En ny app för alla som använder sig av Nordea har hittat till App Store. Det är applikationen Mina Konton som nu finns att tillgå.

Mina Konton är ingen officiell applikation från Nordea utan dediceras till apputvecklaren Andreas Fagerberg. Med hjälp av applikationen kan du överblicka dina konton hos Nordea, du kan se dina insättningar respektive uttag, du kan skåda dina kortköp såväl som överföringar. Du kan Inte administrera dina konton genom att betala räkningar och föra över pengar utan applikationen hjälper dig att se över din ekonomi.

Applikationen är väldigt välgjord och snygg och allt listas i en lättanvänd layout. Mina Konton finns att ladda ner i App Store och kostar sju kronor.

Mina Konton - för Nordeakunder - Andreas Fagerberg

Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela: