iPhoneGuiden.se

På Twitter finns ingen brist på rykten, obekräftade nyheter och spekulationer när det gäller Apple. Här tar vi upp några av de roligaste eller mest intressanta tweetsen på AppleTwitter under månaden som gått.

Apple Glasses

Tech-föreläsaren och författaren Pascal Bornet postade en video med ett designkoncept av hur Apples AR-glasögon skulle kunna se ut.

Videon, som förvisso publicerades den 31a december och inte i januari, har fått nästan 400 000 visningar sedan dess. Det är uppenbart att videon inte kommer från Apple själva – det är alltså bara en visualisering och ett koncept av hur de kan komma att se ut.

Så hur är det i verkligheten då? Techmagasinet Tom´s Guide tror att det är några år kvar tills lansering av Apples AR-glasögon. AR står för Augmented Reality och är, till skillnad från VR (Virtual Reality), en teknik för att interagera med den befintliga verkligheten – inte skapa en helt ny.

Tech-kuriosa

Det populära kontot World of Engineering publicerade en lista med tech-kuriosa. Tweeten beskriver hur lång tid det har tagit för olika tech-tjänster att nå en miljon användare. Apple har två bidrag på listan – App Store och iTunes.

 

Konceptvideo av iPhone 15

Användaren Tadetayo of Tech publicerade en Tweet med en konceptvideo av hur iPhone 15 skulle kunna se ut. Videon har, i skrivande stund, strax under två miljoner visningar.

 

Videon visar en vikbar version av iPhone, som det har ryktats om. Läs mer om spekulationerna kring iPhone 15 i vår artikel Tre rykten om iPhone 15 och deras trovärdighet.