iPhoneGuiden.se

manadensapps-novNu är det slut på månaden november och därför tänkte jag tipsa er om nya program som kommit ut under denna månad. Jag kommer inte att skriva om alla apps, utan några enstaka som vi tycker är värda att nämnas. Eftersom detta är första gången kan det finnas apps från oktober också.

Finger Physics

finger

Finger Physics från PressOK Enternainment. Det är ett puzzle-spel, liknande Topple, där det bland annat går ut på att bygga konstruktioner av klossar eller ta bort vissa klossar för att placera ett ägg i en ”korg”. Det finns sammanlagt 81 olika banor att klara ut.

App Store Länk: Finger Physics

The Settlers

the-settlers

Strategispelet som många älskar, har äntligen släppts till iPhone och iPod Touch. Bygg upp en civilisation som romare, viking eller mayaindian och kriga mot fienderna. Bland de bättre strategispelen till iPhone just nu.

App Store Länk: The Settlers

Voices ~ fun voice morphing!

voices

Inventives app Voices är ett program som tagit sig upp på topplistan och blivit en favorit bland många användare. Voices är ett program som gör om din röst till 17 olika röster. Bland annat Dark Vader, Turtle, heliumballong, Excorsism, m.m.

App Store Länk: Voices ~ fon voice morphing

Star Wars: Trench Run

starwars

I Star Wars: Trencs Run ska du med din X-Wing skjuta ned fienderna och ta dig in i Dödsstjärnan för att förstöra hela skeppet, precis som i filmen. Spelet är ett 3D-spel och det styrs med hjälp av accelerometern i telefonen.

App Store Länk: Star Wars: Trench Run

Ravensword: The Fallen King

ravesword

Ravesword är ett The Elder Scrolls-liknande spel till iPhone och iPod Touch. Bland de bästa rollspelen-spelen till iPhone.

App Store Länk: Ravensword: The Fallen King

Command & Conquer: Red Alert

red-alert

Command & Conquer: Red Alert är anpassat för iPhone OS och styrs med hjälp av touchskärmen. Dra och bläddra, zooma med två fingrar eller markera och flytta med en knackning. Kriga som antingen Sovjetunionen eller ”the Ally factions” genom 12 intensiva strider nivåer, på två olika kartor.

App Store Länk: Command & Conquer: Red Alert

Call Of Duty: World at War: Zombies

codwawz

Call of Duty är ett mycket populärt spel till dator och konsoler. Nu har det även släppts till iPhone där du ska skjuta ned zombies. Det finns också ett multiplayer läge.

App Store Länk: Call of Duty: World at War: Zombies

Trillian

trillian

Trillian är ett chat-program. Fungerar tillsammans med MSN, Astra, AIM/ICQ, Jabber, MySpaceIM, Yahoo, Google, m.m.

App Store Länk: Trillian

Eliminate Pro

eliminate-pro

Ett mycket populärt FPS-spel till iPhone med onlineläge så du kan möta andra över hela världen. Dessutom gratis.

App Store Länk: Eliminate Pro