MakeMyMusic – för dig som är trött på spellistor

MakeMyMusic säger sig vara som en personifierad radio i din ficka. Applikation skapar personliga listor av din musik utan att du behöver göra en spellista. Du kan välja vilken typ av musik du föredrar vid olika tidpunkter på dygnet, om du till exempel vill vakna till hårdrock och dansa till house närmare lunch.

Det är du själv som definerar vilka låtar som passar till vilket typ av humör eller tidpunkt på dagen. När du ställt in allt känner applikationen av vilken tid på dygnet det är och väljer låtar utifrån det.

Användarsnittet är trevligt och du kan själv välja bakgrundsbild till applikationen. Många andra smarta funktioner är hämtade från iPod med skak och flick-funktionen för att byta låt. För att ändra volym drar du bara fingret över skärmen i vertikalled.

Aplikationen är trevlig och lättanvänd, men jag kommer själv inte att använda den då jag tycker att iPoden är överlägsen i hur den ser ut och fungerar. Det finns många bra tankar bakom designen med utstrålar inte alls det klassiska stilrena som apple gör.

Du kan spara sju kronor genom att göra olika playlists efter din dygnsrytm. Applikationen finns annars att ladda ner i App Store för 7 kronor.

MakeMyMusic - Tekton Technologies

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.