”Magnetiska tillbehör är den stora grejen nu”

Det går trender i allt i samhället, det gäller allt från vilken telefonmodell som är populärast till vilka tillbehör som säljer bäst. Vi har kontaktat Iphonebutiken.se och frågat om trender och efterfrågade produkter så här i början av 2018.

Det går väll trender inom allt – vad efterfrågas mest gällande tillbehör till iPhones och iPads idag?

Magnetiska tillbehör är den stora grejen nu (och varit ett tag). Plånboksfodral där telefonen sitter i skal som med magnet sitter fast i fodralet. Telefonen kan då enkelt tas bort och sättas på t ex en bilhållare som också har magnet. Med våren och sommaren i antågande så kommer sportarmband öka, precis som tidigare år.

 

Det finns mängder av olika skal och skydd – vad bör man välja för att skydda mobilen tillräckligt?

Antingen så har man olika skydd för olika miljöer (t ex ett på jobbet som är vattentätt och ett enklare hemma) eller så kör man på det ”tyngre” hela tiden. Då rekommenderas att man tänker på hur man tänkt använda den under hela året, brukar man t ex spendera mycket tid på båt eller vid stranden så är det ju inte dumt att skyddet är vattentätt. Kanske självklara rekommendationer men många tänker oftast bara för stunden och inte på de närmaste månaderna/det närmaste året.

 

bluetooth grilltermometerUtbudet av produkter till ”Smarta Hem” ökar hos många butiker. Vad är Smarta Hem och vad efterfrågas främst?

”Smarta Hem” är fortfarande i sin linda och det är främst styrning av lampor som gäller (Philips Hue eller IKEAs Trådfri) är ypperliga exempel). Men det finns otroligt mycket mer, som smarta larm med alla möjliga sensorer, möjligheten att lås och låsa upp ytterdörrar. Ja, sen finns ju det lite enklare men ändå smarta tillbehöret: bluetooth-grilltermometern. Perfekt nu inför sommaren!

 

Ni har en rad guider om hur man kan reparera sin Iphone själv. Kan man göra allt själv eller bör man lämna in sin telefon? Vad gäller med garantin om man skruvar på egen hand?

Våra guider är i dagsläget inte riktigt uppdaterade för 2018, nya är på gång.

De absolut flesta reparationerna kan man göra själv, dock krävs det fingerfärdighet och bra syn (gärna även bra belysning). Enklast är att räkna med att garantin bryts vid egen reparation.

 

Är det någon fråga som ni ofta får ofta?

”Passar en viss produkt med en annan produkt” är det vanligaste formatet på frågor som inte rör ordrar. Exempelvis ”Passar detta skal till denna bilhållare”. En annan fråga som är oväntad vanlig är ”vilken modell av iPad har jag?” Eller, kanske inte är så konstigt med tanke på att Apple inte är så duktiga på att namnge sina iPad-modeller.

Tack för medverkan!

 

Har du ett företag och kan bidra med en intressant intervju?

Vill ditt företag göra reklam på Iphoneguiden via banner eller annan reklam?

Har du som privatperson kunskaper du vill dela med dig av?

Hör av dig på kontakt@iphoneguiden.se

 

Produkter du kanske är intresserad av – från iPhonebutiken.se

Mobiltillbehör X & XS

Stort utbud av mobiltillbehör till iPhone X samt iPhone Xs.

Till Butik / Beställ

Mobiltillbehör iPhone XR

Stort utbud av mobiltillbehör till iPhone Xr

Till Butik / Beställ

Tillbehör iPhone XS Max

Stort utbud av mobiltillbehör till iPhone XS Max

Till Butik / Beställ

 

iPhoneGuiden.se

iPhoneGuiden.se

Skribent

Dela: