Macally AVcable + DisplayOut = Super

Det är en hel del prat om olika komponentkablar, vilka som stödjer iPhone och vilka som inte gör det. Vilka tilläggsprogram som är nödvändiga och vad som förhöjer användandet av just AV-kablar. Vi har testat en av alla tredjepartssladdar, Macallys kompositkabel.

Att välja kabel utgår egentligen endast från en sak, att den fungerar. När det gäller utseende är det en faktor som kvittar och sett till Macallys kompositkabel fungerar den alldeles felfritt. Med utgång för video och ljud levererar kabeln det som förväntas, med tanke på att kabeln dessutom är cirka 100 kronor billigare än originalkabeln blir valet enkelt.

Macally AVcable går att köpa hos iPhonebutiken.se.

När det gäller tillägg har vi som sagt testat DisplayOut som finns i Cydia. Med DisplayOut kan du visa precis allt du gör i din iPhone och lite till. Det vill säga du är inte bunden till att bara kolla film och bild på televisionen utan kan spela spel, navigera i springboard och mycket mer.

DisplayOut finns i Cydia och kostar 2,99 $.

Jag har gjort en video där ni kan se alla olika funktioner för så väl kabeln som DisplayOut. Ursäkta dålig ljudkvalité och andra faktorer som försämrar videokvalitén.

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.