Logitech presenterar ultratunt tangentbord för iPad 2 & 3

Logitech som är kända för sina teknikprylar har presenterat en helt ny iPad-kompanjon, ett ultratunt tangentbord som gör din iPad 2 & 3 till en bärbar dator. Med tangentbordet får du en superportabel ultrabook som både ser och fungerar med bravur. 

Tangentbord till iPad börjar bli mer och mer aktuellt på marknaden och så sent som för två veckor sedan kunde vi läsa om ett liknande koncept, då var det dock designen som stod i fokus. Det skall dock inte förringas att Logitech i och med sitt nya tangentbord även visar prov på god design.

Logitechs Ultrabord är gjort i ett slimmat aluminiumhölje som är lätt som en fjäder. Med ett tangentbord som sammankopplas via blåtand är kommunikationen enheterna emellan med all förhoppning stabil och mail, bloggande och twittrande blir roligare. Företaget har tagit användning av magneten i iPad som samverkar med Smart Cover och gjort fästet magnetiskt för bästa komfort och stabilitet.

”The cover attaches quickly and securely to your iPad with a magnetic clip. It has an instant On/Off feature, which means your iPad automatically wakes up when you open the cover, and switches to standby when you close it. And with a six-month battery life (based on two hours-per-day usage), you can spend more time typing and less time worrying about your keyboard losing power.”

Tangentbordet har slutligen funktionsknappar som snabbt tar dig ut till hemskärmen, höjer och sänker volymen samt mycket mer. Priset kommer att hamna på cirka 1000 kronor, mer information hittar du hos Logitech.

Källa: Logitech [Via]

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.