Limera1n – GeoHots nya verktyg?

Purplera1n, blackra1n och även det icke officiella chocolatera1n är tre program skapade av George Hotz, underbarnet som alltid sätter sig på tvären sett från Apple. Nu har ytterliggare ett regn gjort sig känt, limera1n.

Egentligen vet vi inte mycket om limera1n annat än att domänet är reggat. Att det är GeoHot som ligger bakom limera1n är inte säkert då han själv inte har gjort det officiellt, snacket runt om på nätet konstaterar dock redan att iPhonehackern är hjärnan bakom det kommande ovädret.

Vad kommer limera1n att innebära då? Än så länge gäller endast spekulationer i den frågan också men det som är sagt är att limera1n kommer vara ett jailbreakverktyg för alla iPhone, iPod touch och iPad på OS 4.0. Som grädde på allt detta kommer även limera1n att untethered-jailbreaka alla iEnheter vilket är rent ut sagt otroligt.

Geohot har visat att han har lyckats jailbreaka iPad, han har visat att han har skapat en untethered jailbreak och frågan är som sagt om det är limera1n som kommer vara detta monsterverktyg? I publiceringen av hans iPad jailbreak kan vi se att det är blackra1n som är installerat, dock är det förmodligen lätt portat över till limera1n om det är så att det är den nya färgen. Hur det än blir har vi något enormt att vänta oss!

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.