Laybag – saccosäcken för mobiltelefonen

Laybag är den mjuka hållaren, en liten saccosäck för mobiltelefoner och andra små prylar. Det kan inte bli enklare att använda den och den passar utomordentligt för dem som tittar på film och TV-serier i iPhone och iPod Touch eller om telefonen bara ska laddas.

Det är många gånger vill man lägga ifrån sig sin iPhone för att titta på en Podcast-video eller en lång film, men problemet är att när man ska lägga ifrån sig den hamnar skärmen rakt uppåt. Inte speciellt bra eller skönt. Men med Laybag är det problemet borta. Den lilla tygpåsen med plastkulorna håller din iPhone upprätt utan problem och den fungerar ypperligt att ha med sig på tåget eller i bilen, men även på nattduksbordet. Kulorna och det mjuka tyget tar bort de mesta av vibrationerna och den står stadigt på de flesta ojämna underlagen.

Den är också enkel att ta med sig. Eftersom den är liten och kan bli ganska platt är det inga problem att få ned den i väskan eller i fickan.

Laybag är tillverkad av högkvalitativt microfiber och finns i olika färger. Tygen fungerar även som en putsduk till skärmen. Tyvärr blir tyget snabbt smutsigt och drar åt sig damm. Som tur är, går det  att tvätta Laybag. Inuti påsen finns små plastkulor och dessa gör att påsen formar sig efter underlaget och mobiltelefonen.

Laybag är en intressant produkt som jag verkligen gillar. Det som gör den bra är enkelheten. Det kanske inte är den snyggaste tyghållaren, men när iPhonen är på plats ser det faktiskt bra ut och det bästa är att Laybag gör det den ska. Priset ligger på ungefär 149 kr för Laybag.

Dessa går att beställa på deras Laybags Online Shop eller hos svenska iPhonebutiken.se

.

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.