Lås upp iPhone 4S? Uppgradera inte iOS 5.0

Om du har en iPhone 4S och väntar på en eventuell upplåsning kan du behöva vänta länge. Har du dock tur kan vinden vända snabbare än väntat och runt om på internet kan vi nu lägga märke till att alla som har för avseende att vänta in ett unlock skall hålla sig på iOS 5.0.

Det är bland annat MuscleNerd som i och med sitt meddelande i november satte ribban för det som eventuellt komma skall. Vi vet att det kommer ett jailbreak till iPhone 4S och iPad 2 inom kort som kommer att ha stöd för 5.0.1 och kort därefter även iOS 5.0, men hur ligger det till med unlock?

”MuscleNerd has confirmed to iClarified that an untethered iPhone 4S jailbreak for iOS 5.0 will be released at the same time as the iOS 5.0.1 jailbreak, or a day or two later. As always, for those looking to unlock, it is standard operating procedure to stay at the lowest possible baseband.”

Gemensamt för alla nyhetskällor gäller det att hålla sig på en så låg iOS som möjligt. Med andra ord för att göra allt tydligare, om du vill kunna låsa upp din iPhone 4S, uppdatera inte mjukvaran när Apple erbjuder detta!

Källa: MuscleNerd [Via]

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.