Lanseras även ”the next iPhone” med en 3.5-tumsskärm?

Skulle den få större skärm? Eller blir det 4G LTE? Eller var det ”teardrop-design”? Eller lanseras den i höst? Blev ni snurriga nu? Om ni blev det så klandrar ingen er för det med tanke på alla rykten som börjar ta fart när det gäller ”the next iPhone” eller iPhone 5 som den också kallas.
rykten iPhone5 större skärm
Jag skrev sist att röken knappt lagt sig innan ryktena om den kommande iPhonen tog fart och nu kan man nog säga att farten ökat lite. Nu rapporterar iMore att Apple kommer behålla sin skärmstorlek, alltså dagens 3,5″ alternativt att den skulle bli en lite större skärm och inte lansera nästa generations iPhone med den betydligt större skärmen 4,6″ som det ryktas om sen tidigare. Dessutom ska dagens 30-pinskontakt bytas ut och ersättas av en mindre kontakt eller en ”micro-dock”, vilket det också ryktats om tidigare. När det gäller microdock-bytet slår iMore fast i att det kommer bli verklighet.
rykten iphone5 design
Dessutom skulle nästa generations iPhone få 4G LTE och detta får vi nog se som sanning då Apple redan lanserat detta i sin nya iPad och det vore nog mer förvånande om det inte dyker upp i nästa generations iPhone.

Det som kanske är mest intressant av alla rykten är när man planerar lanseringen. Det ryktas om både vår, sommar och i höst men som bekant lär vi inte få veta något förrens Apple offentliggör när nya generationens iPhone släpps.

Vi håller er uppdaterade med senaste nytt om nya generationens iPhone.

Källa:www.redsn0w.us

Vad tror du? Kommer nästa iPhone bli något storslaget? Och när tror du den släpps?

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.