Konceptbilder på iPhone 8

Det kommer rapport på rapport från alla håll och kanter som säger sig veta vilka funktioner och utseende iPhone 8 kommer ha. Någon som granskat alla rykten och gjort konceptbilder av det är Benjamin Geskin. Är det här vad vi kan vänta oss i höst?

iphone-8-images4
Det har spekulerats mycket kring namnet på Apples jubileumsmodell, allt från iPhone 8, iPhone Pro till iPhone X och nu senast iPhone Edition. Vi fortsätter med att kalla den för iPhone 8 tills Apple ger oss det officiella svaret.

iphone-8-images-2
Det ryktas om en iPhone 8 med en OLED-display på 5,8″ med rundade kanter och en baksida av glas som ska göra trådlös laddning möjligt. Som bilden ovan visar så ska displayen gå kant till kant vilket också är förhandssnacket att Samsung Galaxy 8 ska erbjuda, något som i så fall gör att årets flaggskeppsmodeller onekligen kommer påminna mycket om varandra.

iphone-8-images-4
Selfiekameran på framsidan sägs innehålla en revolutionerande 3D-kamera som förutom möjligheten att låsa upp sin iPhone med ansiktsigenkänning även ska öppna upp möjligheten för helt nya typer av spel genom ”AR” (Förstärkt Verklighet).

iphone-8-images-3
Den fysiska hemknappen ska enligt envisa rykten försvinna och patentansökningar från Apple visar på en lösning där den blir integrerad i själva displayen, där även en ”Funktionsyta” ska infinna sig.

iphone-8-images-1
Vad säger ni om ryktena och det bilderna sammanfattar så här långt? Är iPhone 8 ett givet köp trots att prislappen tros bli väldigt hög, eller nöjer ni er med iPhone 7s och 7s Plus?

Johan Lindström

Johan Lindström

Skribent

Dela: