Klipsch image S4i – Ljud i en annan värld

Under nattlanseringen av iPhone 4 var Klipsch på besök i Stockholm och delade ut 45 stycken Klipsch image S4i. Hörlurarna levererar ett ljud optimerat för iPhone som får dom minsta som så väl dom äldsta att njuta.

Ja att ett par hörlurar kan vara så pass bra är otroligt. Att bra ljud kan levereras från minimala enheter blir förståligt efter att ha haft Klipsch i öronen. Med sin In-ear-design avskärmas omvärlden markant och det är endast och enbart musiken som levereras. Skulle Klipsch Image inte vara ett par hörlurar skulle man kunna tro att det är riktigt bra öronproppar.

Bara det faktum att allt runt omkring stängs utanför gör att man kan urskilja den tunga kvalitén i ljudet. Varenda ton går rakt in i huvudet vilket nästan gör att dålig musik blir bra. Ljudet är outstanding. Men som med det mesta, ur allt gott kommer något ont, headsetet.

Headsetet som sitter på Klipsch Image S4i är inte dåligt på något sätt, men väldigt svårt att använda om man använder båda lurarna. Eftersom ljud stängs utanför resulterar det i att man som användare står och skriker i telefon. För att kunna prata som en civiliserad människa kan man alltså bara använda en lur vilket tappar sin funktion en smula.

Lurarna är grymma, dock det faktum med micen gör att slutomdömet landar på 4/5.

Klipsch S4i går att köpa billigast på iShop.nu, PIXmania samt CDON.com.

admin

admin

Skribent

Dela: