Kan det här vara iPhone 8?

En ritning på vad som sägs föreställa iPhone 8 postades idag på Weibo och tittar vi på vad som publicerats tidigare år så är det troligtvis just det här vi kan förvänta oss.

Bilden sägs komma direkt ifrån Foxconn och historiskt sett så har Weibo publicerat rätt ritningar på både hur iPhone 6 och iPhone 7 skulle se ut.

Konceptbild av iPhone 8
Konceptbild av iPhone 8

Det anmärkningsvärda här är att Touch ID sitter på baksidan av telefonen och inte är integrerad i displayen som tidigare rykten envisats med. Det har dock också sagts att Apple stött på problem med tillverkningen av den uppdaterade versionen av Touch ID och att placera den på baksidan är deras Plan B om man inte hinner lösa problemet.

I övrigt stämmer bilden överens med tidigare rykten om att iPhone 8 får i princip samma dimensioner som dagens iPhone 7 men med betydligt större skärm tack vare mindre kanter runt om. Att kameran ändrar riktning är också något som det redan rapporterats om.

iPhone 8 förväntas att presenteras i september tillsammans med iPhone 7s och iPhone 7s Plus men att försäljningsstarten blir något senare där både oktober och november nämns som troliga alternativ.

Taggar:
Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela: