Jalbum – Den sociala plattformen för fotoälskare

Jalbum, den sociala communityn för dig som älskar att fotografera är nu uppdaterad och betydligt bättre än tidigare. Jalbum som legat i ”What’s hot” fliken i App Store mäter nu version 1.2 och har fått sig ett rejält lyft när det gäller funktion och användning.

Communityn har bättre fotfäste internationellt än vad den har här i vårt avlånga land. Det råder dock inga tvivel på att det är en riktig toppentjänst. Jalbum är ett Svenskt företag som funnits sedan 2006 och dom har lyckats leverera ett av världens mest populära verktyg för fotoalbum på internet. Communityn och appen har tillsammans hjälpt kreatörer och fotografer att publicera över 32 miljoner fotoalbum. Det som gör Jalbum unikt är att det erbjuder total frihet i presentation och placering.

Sett till applikationen har den nya uppdateringen integrerat funktionen att söka efter användare och album. Det är nu möjligt att också lösenskydda sitt material så det inte är öppet för alla. Det ges en tydlig och enkel vy och det är lätt att bläddra bland toppbilder direkt i din enhet.

Lite övrig fakta för er som inte har prövat Jalbum förut. Ett Jalbumkonto som skapas direkt i iPhone eller på Jalbum.net ger användaren en egen hemsida för att presentera sina verk. Här är några exempel:

Det är också möjligt att köra rss-feed på sina bilder och nå ut med dom till fler användare. Jag rekommenderar er alla att pröva tjänsten. Den finns att ladda ner kostnadsfritt i App Store eller här.
admin

admin

Skribent

Dela: