iPhoneGuiden.se

Ja det brukar vara svårt att ge tidsperspektiv på när nya jailbreak kommer för dom aktuella mjukvarorna. Vi kan dock konstatera att det finns en möjlighet för iPhone 3GS-ägare med gammalt bootrom redan nu, med hjälp av nymoddade Pwnage Tool.

Ja så sant som det är sagt går det nu att jailbreaka iPhone 3GS till iOS 4.1 om man har den gamla iBooten. Det görs med en icke officiell modd av Pwnage Tool (med andra ord görs det på egen risk) som är lanserad av Criminal90. Precis som alltid när det gäller pwnage tool är det endast möjligt på Mac.

Med nya Pwnage Tool skapar du en Custom ipsw av iOS 4.1 som du sedan återställer din iPhone med. För att kunna installera 4.1 breakad måste du gå från en enhet som är tidigare jailbreakad med redsn0w. Har du inte den förutsättningen gäller det att du går ner till 3.1.2/3.1.3 och jailbreakar med Spirit, var på du sen installerar spirit2pwn.

Förutsättningar:

Pwnage Tool för 4.1 (här)

iOS 4.1 för iPhone 3GS (här)

Om du är jailbreakad på 3.1.2/3.1.3 måste du installera Spirit2pwn (finns att hämta i Cydia under källan http://repo.woowiz.net)

Fungerar endast med gammalt iBoot!

Att genomföra detta jailbreak görs på samma sätt som alltid när det gäller Pwnage Tool. Du kan följa vår guide fast peka på iOS 4.1 istället! Med tanke på att detta är en icke officiell release skriver vi ingen guide, men om ni vill ha hjälp med att genomföra detta är det bara att säga till!