Jailbreak: Mail Enhancer Pro – en ny tjänst att lyfta ögonen för

Det finns ett brett urval av applikationer och tillägg i Cydia som alla fyller en eller annan funktion. Av allt att döma i iOS är Apple duktiga på att fiska efter smarta lösningar till sitt operativsystem i just Cydia och en nyhet som kanske kommer att göra sig känd senare som ett påhitt av Apple är Mail Enhancer Pro.

Mail Enhancer Pro är ett nytt tillägg skapat av Stefan Möllenkamp som verkligen tar den inbyggda mailklienten till en helt ny nivå. Precis som för BiteSMS har utvecklaren lyckats skapa ett program som ser, känns och fungerar Apple och som i efterhand ställer användaren frågande varför det inte finns inbyggt från scratch. Tjänsten gör det möjligt att hantera signaturer, arbeta med HTML, kategorisera mailboxar och mycket mer.

Utöver alla fantastiska funktioner som Mail Enhancer erbjuder finns det även stöd för gester vilket både är kreativt och kraftfullt. Du kan exempelvis med ett svep till vänster markera ett brev som oläst, eller varför inte flagga det med ett svep till höger? Du avgör, det är det som är skillnaden.

Tillägget finns att ladda ner i Cydia för 4,99 $. Om du vill prova det innan kan du hämta det i en trialutgåva från Möllenkamp här.

Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela: