IR-Remote med iPhone!

Att det går att göra mycket med Apple iPhone är det inte många som förnekar. Spel, multimedia, kalendrar, träningsdagböcker och mycket mer är bara ett fåtal saker som är utvecklade för den touchbaserade leksaken men hur vore det om telefonen även hade IR?

NewKinetix, ett amerikansk företag, tänjer nu på gränserna och lanserar IR-stöd för iPhone i form av en multimediekontroll. Med hjälp av ett tillbehör, Rē accessory, och deras mjukvara Rē iPhone app kommer vardagsrummet att stå under direkt kontroll från din iPhone. Med några enkla knapptryck kommer du att ha möjlighet att styra din TV, stereo, DVD och mycket mer som är kontrollstyrt. Tack vare sin portabla utformning kan även följa med var du än går och konfigureras på bara några minuter för stöd av underhåll.

namnlös

Kontrollen är ultraportabel och är inte bunden till kablar, batterier eller laddning. Rē accessory pluggas enkelt in i usbkontakten på din iPhone och är därefter klar att användas med mjukvaran. Det intressanta med hela konceptet är att kontrollen är helt anpassningsbar för eget tycke vilket innebär att du som användare kan lägga till och ta bort funktioner i kontrollen. Även utseendet på kontrollen går att skräddarsy och knappar kan förstoras, förminskas och göras mer personliga.

NewKinetix planerar att lansera kontrollen mellan 7-10 januari, 2010 på ”International Consumer Elektronics Show (CES)” som äger rum i Las Vegas. Denna release är ett stort kliv för iPhone och kommer med största sannolikhet att gripa många. Se NewKinetix:s senaste pressmeddelande här.

namnlös

Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela:

Comments are closed.