iPhoneGuiden.se – nu i App Store!

Efter mycket om och men kan vi med glädje äntligen berätta att iPhoneGuiden.se nu finns i App Store, vi presenterar IG – Din guide för iPhone!

Med iPhoneGuiden.se i din iPhone eller iPod Touch kan du snabbt och enkelt ta del av våra senaste nyheter, tips, guider och tester från iPhone och iPad-världen. Innehållet kan du även dela med dig av via Facebook, Twitter samt e-post i ett enkelt och snyggt gränssnitt.

I dagsläget stödjer vår app endast våra artiklar, men vi kommer självklart lägga till fler finesser och förhoppningarna är att få med forumet, YouTube-kanalen och mycket mer. Tyvärr måste vi också meddela att applikationen är filtrerad från jailbreakrelaterat material och det är inte svårt att lista ut vilka som ligger bakom det.

iPhoneGuiden.se för iPhone är självklart gratis och helt reklamfri och den laddas ned i App Store. Du kan söka på IG, iPhoneGuiden, iPhoneGuiden.se för att hitta oss. Tyvärr har vi upptäckt ett litet fel med multitask-integrationen men det kommer att åtgärdas i version 1.1 som förhoppningsvis kommer ut i veckan om Apple arbetar på väl.

IG — din guide för iPhone - iPhoneguiden

Olle Eriksson

Olle Eriksson

Skribent

Dela:

Comments are closed.