iPhoneGuiden.se

Som många besökare redan märkt har iPhoneguiden legat nere ungefär ett år utan att några nya artiklar eller tips publicerats. Sedan ett par veckor har guiden fått nytt liv och vi hoppas kunna fortsätta leverera intressanta nyheter, guider, tips och mycket mer.

I mars och april 2017 publicerades ett par artiklar här på Iphoneguiden.se men sedan dess har webbplatsen inte uppdaterats. I nästan ett år har det varit tyst och flera läsare har hört av sig och kommenterat att det är synd att någon uppdatering inte skett på så lång tid. En läsare skrev till och med att de önskade att någon annan tog över driften då dåvarande ägare av någon anledning inte hade möjlighet att uppdatera. Det är också vad som skett.

Sedan februari är det ny ägare och nya skribenter på sidan. Vi hoppas kunna ha kvar samma röda tråd som iPhoneguiden gjort sig känd för. Detta med nyheter, guider, tips och intressanta kommentarer kring utveckling av produkter från Apple.

För tillfället är det två skribenter som delar på uppdraget men vi hoppas med tiden kunna bli fler och att läsarna tipsar oss om vad de vill läsa om. Just nu ligger det en del intervjuer, guider och produktrecensioner framför.

Vi är otroligt tacksamma, och ödmjuka, mot Olle Eriksson som gjort ett mäktigt jobb med att bygga upp iPhoneguiden till vad det är idag. Vi hoppas att vi kan fortsätta i samma anda men med ny personlig prägel eftersom det nu är nya skribenter som tagit över rodret.

Kommentarer – På Gång

Vi uppskattar verkligen de kommentarer som skrivs men på grund av vissa tekniska skäl kan vi ännu inte besvara dem i kommentarsfältet. Vi hoppas kunna göra det inom kort. Vi läser däremot alla kommentarer vilket även gjort att vi ändrade i artikeln om BankID (tack vare en uppmärksam läsare) samt skapat guiden om Stör Ej.

Uppdateringar – På Gång

Eftersom vi anser att det viktigaste är att få igång publiceringen av artiklar har vi lagt fokus på det under de första veckorna. Utöver det har tid lagts på tekniska bitar som än så länge inte syns utåt. Men vi vet att text och information behöver uppdateras på flera ställen på hemsidan. Hoppas ni har överseende med att det så här i början tar lite tid men vi tar det steg för steg.

Uppdatering – Annonser

Precis som tidigare kostar det en del pengar (och tid ) att upprätthålla denna webbplats. Vi söker därför annonsörer som är villiga att köpa reklamplatser. Ett par samarbeten är redan klara vilket inom kort innebär att företagsreklam kan synas på vissa undersidor. Har du ett företag inom denna bransch, eller om du av annan anledning vill synas, så hör av dig till oss för en diskussion om en praktisk lösning.

Har du kunskaper att dela med dig av?

Tycker du om att testa prylar, skriva recensioner eller vill du bli intervjuad utifrån ditt specialintresse? Vi är öppna för nya samarbeten både mot privatpersoner och företag. Tveka inte med att höra av dig.

Exakt hur Iphoneguiden ska utvecklas har vi ännu inte bestämt så det finns absolut möjlighet att komma med idéer, förslag och uppslag. Det enda som är säkert är att det ska vara en webbplats med främst guider.

 Frågor eller tankar?

Vill ditt företag annonsera?

Vill du recensera någon produkt?

Kommentera här nedan eller skicka ett mail till kontakt@iphoneguiden.se

app