”iPhone Edition” istället för ”8”?

Japanska Macotakara påstår att Apple just nu är inne i en intensiv testperiod av olika prototyper för iPhone 8 och att den kan komma att kallas för ”iPhone Edition”.

Konceptbild av AlHasan Husni
Konceptbild av AlHasan Husni
Enligt Macotakara så består prototyperna av varianter med både LCD och OLED-paneler samt vissa med hemknapp och andra inte. Något som kan tyda på att man även testkör iPhone 7s och 7s Plus då hemknappen som det sedan länge skvallrats om kan försvinna på deras jubileumsmodell. Materialvalen ska också variera där glas, aluminium och keramik alla sägs vara material som kandiderar som förstaval.

Konceptbild av AlHasan Husni
Konceptbild av AlHasan Husni

Precis som vi skrev förra veckan så uppger också Macotakara att ”iPhone Edition” kommer presenteras i september men att det finns risk att den blir betydligt mer försenad än iPhone 7s och 7s Plus. För att strö extra salt i såren så rapporterar även iGeneration att det är STMicroelectronics som troligtvis kommer tillverka sensorn till den avancerade selfie-kameran och att det kommer ta tid för STMicroelectronics att få igång en fullskalig produktion innan september.

Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela: