iPhoneGuiden.se

Det är fortfarande okänt när Dev Team tänker lansera sin upplåsning för iPhone 4. När dom väl gör det kommer dock ett välkänt namn att dyka upp, Ultrasn0w.

Musclenerd har bekräftat att den nya upplåsningen som kommer till iPhone 4 kommer att integreras i Ultrasn0w. Vi kan med andra ord konstatera att när nästa uppdatering av Ultrasn0w kommer finns det stöd för iPhone 4 och således iOS 4 med korresponderande baseband. Dev Team bekräftar också att processen för upplåsningen går enligt planerna.

När Dev Team startade sin procedur att låsa upp iPhone 4 fanns det tre tänkbara teorier dom ville använda sig av. Musclenerd som så många gånger förr har nu konstaterat att Dev Team har lyckats med två av dessa tre metoder. Detta innebär att det finns två olika sätt som fungerar för iPhone 4, och ytterliggare ett tredje som skulle kunna ge stöd.

I och med Dev Teams lyckade jobb kommer en eller två av dessa funktioner gå att spara till kommande uppdateringar. Eftersom endast ett av dessa två sätt behövs kan individerna bakom upplåsningarna bestämma vilken metod dom tror att Apple helst fixar till sin uppdatering 4.1. Med det sagt ser fronten för olåsta iPhone 4 väldigt ljus ut!