iPhone 5 redan till sommaren?

Du som är allergisk mot rykten och spekulationer bör hålla för ögonen nu, spekulationsdjungeln har nämligen växt igen ännu en gång. Det är en anställd hos Foxconn som enligt den senaste vågen av information har meddelat sidan 9to5mac att iPhone 5 är redo att gå in i massproduktion.

Ryktet talar alltså för att iPhone 5 kan komma att slå marknaden redan i sommar trots ”förseningen” av iPhone 4S. Huruvida detta kommer att stämma överens med verkligheten skall vara osagt men det finns trots det en viss logik i det hela om vi ser det utifrån ett konkurrenskraftigt perspektiv där Apple har lite att jobba på.

Att spekulera i hur en enhet som ännu inte är presenterad kommer att se ut är inte svårt och det finns redan en mängd olika förslag. Konceptet som ligger i samklang med det här ryktet talar för att enheten kommer att få en 4-tum stor skärm, längre respektive bredare såväl som att skilja sig helt i design från iPhone 4/4S.

Det skall bli intressant att se vad som händer lagom till sommaren. Innan detta blir aktuellt kommer säkerligen en iPad 3 att göra entré och förhoppningsvis gör den ryktade, supertunna Macbook Pro, detsamma.

Källa: 9to5mac [Via]

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.