iPhone 5 i butik den 7:e oktober?

Det här med rykten och spekulationer har verkligen kulminerat och för känsliga tittare/läsare vill jag nu varna för ytterligare information som saknar grund. Det är 9to5mac som rapporterar att Apple kommer att börja sälja iPhone 5 fredagen den 7:e oktober.

När Apple faktiskt kommer att gå ut med den femte generationens iPhone är oklart. Trots detta fortsätter idéerna att bekläda internet och nu är den senaste snackisen alltså att iPhone 5 kommer att lanseras den första fredagen i oktober. Enligt 9to5mac:s källor, som också har kontakt med bloggen TiPB, har Apple övervägt om enheten ska lanseras den 7:e eller 14:e oktober och på grund av goda förutsättningar är det nu det förstnämnda som ligger närmast till hands.

We’ve independently heard that Apple has plans to begin selling the next-generation iPhone on Friday, October 7th; the date first reported by TiPB. According to our sources, Apple has been weighing between launching the new iPhone on October 7th or October 14th, but with the product’s latest stages of pre-mass-production currently moving along nicely, Apple is presently shooting towards a launch on the 7th. On top of this, unlike with the iPad 2, Apple plans to offer pre-orders for the new iPhone.”

Ryktena talar även för att det kommer att vara möjligt att förhandsboka iPhone 5. Om detta stämmer bör det vara närmare än vad vi tror och då bör presentationen av iPhone 5 kanske infinna sig den 7:e september som ytterligare rykten har talat för. Med tanke på att allt endast är spekulationer är det dock som vanligt, ta detta med en nypa salt och ett par kryddmått kanel.

Källa: 9to5mac [Via]

Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela: