iPhone 5 får "bara" bättre prestanda

Nya rykten florerar på internet, den här gången gäller det iPhone 5 (4S?). Av ryktena att döma kan vi vänta oss en uppdatering likt den som ägde rum 2009 då iPhone 3G följdes upp av iPhone 3GS, med andra ord rör det sig ”bara” om prestandaförbättringar.

Det är analytikerna Ming-Chi Kuo tillsammans med Concord Securities som har hittat tecken på att den kommande generationens iPhone endast erbjuder en bättre prestanda. Det i sin tur innebär att en ny design inte är att vänta förens iPhone 6.

”According to AppleInsider, Kuo has heard that the iPhone 5 will include the faster A5 processor already found in the iPad 2, as well as a higher resolution 8 megapixel rear camera. He has also been told that Apple will switch to a Qualcomm baseband for both GSM and CDMA models, along with an improved antenna design.”

Helt ologiskt är inte utvecklingen och det kan mycket väl vara så att iPhone 5 får en liten uppdatering. Återigen är det dock viktigt att lyfta fram att det här är rena rama spekulationer och att det i slutändan kan visa sig vara helt fel. Vad tror du att vi har att vänta? Kameran känns skrivet i sten.

[Via]
Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela:

Comments are closed.