iPhoneGuiden.se

Steve Jobs meddelade i mitten av Juli att alla som införskaffar en iPhone 4 bjuds på ett valfritt skal. Detta i sin tur tolkades på flera håll som betänketid för Apple att åtgärda antennfelet på ”riktigt”. Nu drygt en månad senare ryktas det om att en ny, uppdaterad och förbättrad iPhone 4 kommer att nå butikerna runt den 30:e September.

Det är MacRumors som rapporterar den eventuellt stora höjdpunkten för iPhone 4. Det är Marco Quatorze som har börjat sprida informationen om en åtgärdad enhet som kommer i samband med att Case Program tar slut vilket alltså är den 30:e September. På MacRumors kan vi läsa;

“According to Marco Quatorze, Telcel’s Director of Value Added Services, the iPhone 4 sold in Mexico will initially be the same hardware as that sold in the U.S. and elsewhere, with Apple offering a free case to address potential issues with antenna performance. But he also noted that as of September 30th, when the free case program expires, revised hardware without the reception issues will become available.”

Det här ryktet klassas dock som väldigt osannolikt då det visade sig i efterhand att Marco Quatorze är en helt vanlig anställd hos en mexikansk operatör. Det i sin tur ger tanken hur han skulle ha kunnat komma över informationen. Hur som helst har den kommit och om det är så att den är sann är det väldigt intressant att se om problemet är helt åtgärdat i den fantastiska designen.