iPhone 4 – Antennproblemet

För er som följde oss igår känner ni redan till att vi här på iPhoneguiden är ägare av varsin iPhone 4. För er andra så förstår ni det förmodligen nu. En fråga som dök upp många gånger i kön är om vi i Sverige också drabbas av antennproblemet, och frågan är givetvis, gör vi det?

Efter en dag med min iPhone 4 måste jag säga att jag är hur nöjd som helst. Det är en helt otrolig telefon och Apples retina-skärm får en att tappa hakan. Hur som helst är det största fokuset fortfarande antennen och hur har den påverkat oss?

Det första som skedde igår var att vi samlades runt en av alla köande som hade slängt upp förpackningen och startat sin iPhone. Han ville testa det så kallade ”dödsgreppet” vilket han också gjorde. Med stor ”förväntan” samlades vi runt honom för att se det värsta tänkbara, men vad var resultatet? Full signal.

Om det var en tillfällighet eller på grund av att vi var mitt inne på kungsgatan går inte att svara på. Jag har personligen inte stött på problemet heller så frågan är som sagt hur pass mycket vi påverkas. Av dom intryck jag har fått verkar antennproblemet en bit ifrån. Hur gäller det för er andra Telia, Tre, Telenor och Tele2-användare?

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.