iPads SHSH lagras nu hos Saurik *Uppdaterad*

*Uppdaterad 2010-05-06 20:09* Det visar sig att många fortfarande har kvar problemet med att Cydia inte bekräftar signeringen. Dock håller problemet på att åtgärdas och om ni har använt Umbrella behöver ni inte oroa er.

Vi är mitt i en jailbreak-revolution, Spirit har nyligen lanserats, Geohot jobbar på en kommande unlock och iPhone Dev Team uppdaterar troget sina verktyg för att hacka Apples portabla iPhone. Att jailbreak uppskattas av oss användare är inget tvivel, annars skulle aldrig individerna bakom Spirit, blackra1n och Pwnagetool fortsätta.

Sen lanseringen av Spirit har signeringen av iPhone 3GS 3.1.3 och iPad 3.2 ökat markant. Detta har bidragit till ett par problem för Sauriks server som lagrar alla SHSH on files. Fram tills igår har Cydia markerat att inga enheter är signerade trots det att filerna lagrats via Umbrella, nu är dock funktionaliteten tillbaka och alla med jailbreak på senaste mjukvaran bör fått en bekräftelse på att dom är med i jailbreaktåget.

Att problemet uppstod är både förståligt och godtagbart. I samband med releasen av Spirit har jailbreakade enheter skjutit i höjd och inkommande ECID-nummer har praktiskt taget överbelastat Sauriks TSS-server. Detta gjorde att den inte kunde visa vilka som var med i Cydia eller ej. Men för att återsgå, ni som har varit osäkra på om era enheter är signerade eller inte bör besöka Cydia omgående.

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.