iPad 3 får Retina Display och behåller sin design

Nu är den här, iPad 3. Det har länge spekulerats om vad denna pärla skall komma att kallas och trots en timmes keynote är det ännu inte officiellt. Det kan än så länge vara iPad Retina, iPad HD eller en iPad 3.

Den nya enheten har ett välkänt ansikte och ser ut precis som föregångaren, det vill säga iPad 2. Enheten har presenterats i två färger, också precis som tidigare och dessa är svart respektive vitt. En tydlig detalj som också slår hål på en del rykten är att hemknappen fortfarande florerar på iPad 3.

En väntad men ändå väldigt stor nyhet är att iPad 3 kommer att få en Retina Display. Enheten har hela 264 pixlar / tum och levererar stöd för Full HD utan problem. Måtten på skärmen är 2048 x 1536 och för er som är kunniga vet ni att en 1080p skärm har 1920 x 1080, det är med andra ord en riktig ”killer”-display.

”It’s 2048 x 1536, sure enough. That’s 3.1 million pixels. ”The most ever in a mobile device.””

 

Att Apple inte skulle integrera en Retina Display kändes långsökt men nu är det ändå officiellt och vi konsumenter kommer att bländas över hur bra upplösningen är. Nu kliar det i fingrarna!

admin

admin

Skribent

Dela: