Invisible Shield – Ljusår bättre än konkurrenterna

Att skydda sin iPhone är ett måste om man inte vill få utdragna förslitningsskador med tiden. Vare sig man vill eller inte slutar man alltid med ett antal smårepor och stötar på telefonen såvida man inte har bästa tänkbara skydd. Vill man försäkra sig om ett skydd är det Invisible Shield som gäller.

När det gäller marknaden för skydd finns dom i så många utföranden att man nästan blir förvirrad. Något som dock faller dom flesta i smaken är just dom välutvecklade plastfilmerna som appliceras på telefonerna. Dom syns knappt, känns knappt, väger inget och för att inte tala om det viktigaste av allt, dom skyddar telefonen till 100 %. När det gäller just plastfilm är det viktigt att man väljer rätt.

Det finns tusentals kopior av skärmskydd till alla olika modeller av iPhone som är försumbara i pris. Att dom är det finns det dock en förklaring till, skydden repas lättare än telefonen. Så vare sig om man köper ett skydd som gör att glaset eller plasten inte repas, ser telefonen fortfarande otroligt skadad ut. Samtidigt som det säger sig självt, repas skyddet enkelt innebär det att telefonen förr eller senare börjar ta stryk.

Invisible Shield har suttit på alla mina enheter hittills utom den nya fyran. Att det är så pass reptåligt som det faktiskt är, är svårt att förstå. Dock om man är våghalsig kan man testa det själv. Det som sker med Invisible Shield är egentligen att falska repor uppkommer som sen går att putsa bort. Skulle det gå så pass illa för telefonen att något händer skulle det också bara vara att byta plastfilm.

Det intressanta är att Invisible Shield inte bara är bäst när det gäller skydd, det är även lättast att sätta på av alla olika plastfilmer som finns. När man köper Invisible Shield följer det med en appliceringsvätska som du sprayar på plastfilmen, sprayen i sin tur gör att du kan flytta omkring skyddet på skärmen tills dess att den sitter exakt där du vill ha den. När det är gjort tar du bara och skrapar bort den underliggande vätskan med hjälp av en medföljande plastskrapa.

Summa summarum, Invisible Shield kostar mer än andra plastfilmer men det gör verkligen skäl för sitt pris. Det skyddar optimalt och det finns inget att klaga på så länge man har fått på den helt rätt. Titta på ett av alla test nedan, sen rekommenderar jag att ni besöker Zagg som utvecklar skydden, där står det om teknologin bakom Invisible Shield. Ni som har eller har testat Invisible får gärna tycka till!

Eftersom Invisible Shield är så fantastiskt har KaptenX valt att förlänga sin kampanj där dom säljer Invisible Shield till iPhone 4 för endast 219 kronor! Kampanjen håller på i en hel vecka till, det vill säga fram till den 15/8!

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.